ГоловнаСуспільствоВійна

Один боєць ЗСУ був поранений за добу на Донбасі

Зафіксовано 21 обстріл з боку бойовиків.

Один боєць ЗСУ був поранений за добу на Донбасі
Фото: Макс Левин

Упродовж минулої доби незаконні збройні формування на Донбасі 21 раз порушили перемир'я. У відповідь сили АТО відкривали вогонь 14 разів. Унаслідок бойових дій зазнав поранення один військовослужбовець.

На Донецькому напрямку ввечері протягом години бойовики били з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї на підступах до Авдіївки. Вночі під кулеметним вогнем опинилися позиції ЗСУ біля Майорська й Пісків. Озброєння БМП ворог застосовував неподалік Зайцевого, повідомляє штаб АТО.

На Луганському напрямку наприкінці доби окупанти двічі відкривали вогонь з мінометів калібру 82 міліметри, гранатометів і кулеметів по захисниках Новоолександрівки. Сили АТО відкривали вогонь у відповідь. Унаслідок цього протистояння близько 18:00 зазнав поранення один український військовослужбовець. Крім того, ввечері проросійські найманці застосовували 82-міліметрові міномети неподалік Кримського і протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю біля Станиці Луганської і Валуйського.

На Приморському напрямку з легкого піхотного озброєння бойовики обстрілювали опорні пункти сил АТО в районі Широкиного, Гнутового і Водяного.

Нагадаємо, Держприкордонслужба вчора повідомила, що на КПВВ "Мар'їнка" в Донецькій області  снайпер бойовиків поранив прикордонника.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram