ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві чоловік зарізав таксиста і привласнив його автомобіль

Зловмисника затримано, йому загрожує до 15 років в'язниці.

У Києві чоловік зарізав таксиста і привласнив його автомобіль
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Києві поліцейські затримали 28-річного місцевого жителя, підозрюваного в убивстві таксиста.

Про це повідомляють на

сайті столичної поліції.

Днями в Дніпровське управління поліції звернувся місцевий житель із заявою про зникнення 66-річного батька, який займався приватними перевезеннями. За його словами, після отримання чергового замовлення чоловік не повернувся додому.

Співробітники карного розшуку встановили місцезнаходження автомобіля Volkswagen, на якому працював зниклий. Автомобіль знайшли у дворі будинку на території Деснянського району, а через деякий час побачили біля нього невідомого, який намагався його завести.

"Для встановлення особи і обставин чоловіка доправили в територіальне управління поліції, де він зізнався в убивстві", - розповів начальник Головного управління Нацполіції в місті Києві Андрій Крищенко.

Фото: kyiv.npu.gov.ua
Затриманий - 28-річний житель Деснянського району, раніше не судимий - зізнався, що він убив водія таксі, а автомобіль хотів продати на запчастини. Він розповів, що зупинив машину і попросив відвезти. Дорогою між ним і водієм виник конфлікт, а потім бійка. У результаті він схопив ніж і кілька разів ударив таксиста. Потім він вивіз і викинув тіло вбитого в лісосмузі.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Як з'ясувалося, пасажир завдав водієві близько двадцяти ножових поранень голови, тулуба і живота. Відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство), 185 (крадіжка) і 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом). Зловмиснику загрожує до 15 років в'язниці.

Нагадаємо, за даними Генпрокуратури, в Україні залишаються нерозкритими понад 10 тисяч убивств.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram