ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 22 обстріли в четвер

Одного військового поранено.

Штаб АТО нарахував 22 обстріли в четвер
Фото: Макс Левин

За минулу добу незаконні збройні формування на Донбасі 22 рази порушили перемир'я. Збройні Сили України 13 разів відповідали ворогові. У результаті бойових дій один військовослужбовець отримав поранення.

Противник сконцентрував вогневу активність на Донецькому напрямку, поодиноко застосовуючи при цьому міномети і весь спектр піхотного озброєння, повідомляє штаб АТО.

Так, увечері протягом декількох годин бойовики обстрілювали з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї опорні пункти в районі Авдіївської промзони. А близько 19:00 противник випустив 6 мін калібру 82 міліметри по захисниках Верхньоторецького. Крім того, озброєння БМП і кулемети найманці застосовували неподалік Луганського. Уночі стрілецька зброя ворога працювала неподалік Кам'янки.

На Приморському напрямку проросійські найманці двічі били по захисниках Водяного з великокаліберних кулеметів і автоматичного гранатомета. Також двічі під кулеметний вогонь потрапили укріплення сил АТО неподалік Старогнатівки. Протитанковий гранатомет ворога бив біля Павлополя.

На Луганському напрямку ввечері було відносно спокійно. Лише близько 18:00 окупанти обстріляли з кулемета опорний пункт біля Новоолександрівки.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 41 раз порушили режим тиші в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Сили АТО 28 разів відкривали вогонь у відповідь. У результаті бойових дій один український військовослужбовець отримав кульове поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram