ГоловнаСуспільствоПодії

У Рівному п'яний чиновник АМКУ на BMW влетів у Lexus

У пошкодженій машині перебували діти.

У Рівному п'яний чиновник АМКУ на BMW влетів у Lexus
Фото: rivnepost.rv.ua

У Рівному тимчасовий керівник відділу досліджень і розслідувань Антимонопольного комітету України Віктор Данилюк потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, влетівши в інший автомобіль.

Про це повідомляє місцевий сайт "Рівне вечірнє".

Подробиці аварії опублікувала на своїй сторінці в Фейсбуці керівник міської "Жіночої сотні" Ніна Скиба. За її словами, в пошкодженій машині перебували діти.

"Такий собі пан Данилюк В.М., в.о. керівника 2-го відділу досліджень і розслідувань Рівненського обласного територіального відділення АМКУ скоїв ДТП, влупив перешкоду справа, тобто авто, в якому були батьки з дитиною. Відразу спробував втекти, його зловили. Поводився вкрай неадекватно, кидався на людей і патрульних, коли ті під'їхали... і, що зовсім не дивно, за зовнішніми ознаками дуже схоже було, що він був у стані сильного алкогольного або наркотичного сп'яніння. Він "звільняв" усе і всіх із посад))) ... Отримав два протоколи за 124 і 130 статтями", - написала Скиба.

Представник патрульної поліції Рівного Оксана Юрченко-Погореляк повідомила, що від проходження медекспертизи чиновник відмовився. Вона також підтвердила, що на нього склали два протоколи - за вчинення ДТП і за керування автомобілем у нетверезому стані.

Нагадаємо, у Львові п'яному водію вдалося втекти від патрульних, проте він влетів у двір, де оформляли іншу ДТП.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram