ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 41 раз порушили режим тиші на Донбасі

Один боєць отримав кульове поранення.

За добу бойовики 41 раз порушили режим тиші на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 41 раз порушили режим тиші в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. У відповідь сили АТО 28 разів відкривали вогонь у відповідь. У результаті бойових дій один український військовослужбовець отримав кульове поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

Найбільше обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку. Так, після 18:00 двічі під вогнем гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї виявилися укріплення ЗСУ біля Авдіївки, Майорська, шахти Бутівка. Чотири рази бойовики з кулеметів і стрілецької зброї били по захисниках Пісків. У результаті одного з таких обстрілів був поранений український військовослужбовець.

Також терористи застосовували кулемети неподалік Зайцевого і Невельського.

На Приморському напрямку з 82-міліметрових мінометів і різних видів гранатометів обстрілювали укріплення сил АТО біля Мар'їнки, Водяного, Широкиного. В районі Новотроїцького терористи двічі використовували озброєння БМП.

Неспокійно було і на Луганському напрямку. Тут бойовики двічі обстрілювали захисників Кримського, застосовуючи при цьому танк, міномети калібру 82 міліметри, протитанкові гранатомети. Також двічі під вогнем піхотного озброєння бойовиків опинилися укріплення української армії на підступах до Новоолександрівки.

Нагадаємо, протягом дня в середу бойовики 12 разів порушили перемир'я на Донбасі. Втрат серед військовослужбовців не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram