ГоловнаСуспільствоПодії

Фанати "Дніпра" побили нардепа Юрія Березу

Травми отримали і рядові вболівальники "Дніпра-1", у яких відібрали банер і барабан.

Ультрас "Дніпра" побили почесного президента СК "Дніпро-1" Юрія Березу під час матчу команд у 16-му турі Другої ліги, повідомляє Tribuna.com.

Відзначається, що фанати "Дніпра" були недоброзичливо налаштовані до суперника ще до матчу, вивісивши провокаційний банер зі словами "Ми зламаємо вам березу і розвалимо ваш причал".

СК "Дніпро-1" відповідати не став, але в перерві це не завадило ультрасам "Дніпра" увірватися на сектор суперників і зав'язати бійку, під час якої кілька ударів у обличчя і отримав почесний президент СК "Дніпро-1" Юрій Береза.

Фото: Tribuna.com

Також травми отримали і рядові вболівальники "Дніпра-1", у яких відібрали банер і барабан. Пізніше ця атрибутика була спалена на секторі фанатів "Дніпра".

Фото: Tribuna.com

Відзначається, що вболівальники "Дніпра" спочатку були налаштовані проти СК "Дніпро-1", який був створений в травні 2016 і нашвидку введений до складу Другої ліги. Вони вважають появу другого клубу в місті на базі "канонічного" "Дніпра" зрадою.

Почесний президент СК "Дніпро-1" Юрій Береза, який також є народним депутатом, раніше кілька разів намагався заспокоїти фанатів, але марно.

Сьогоднішній матч завершився перемогою "Дніпра" (2:0). Після цієї перемоги "Дніпро" піднявся на 2-ге місце в таблиці групи Б Другої ліги, тоді як "Дніпро-1" опустився на 3-тю позицію.

У вересні повідомлялося, що Юрій Береза побив до смерті чоловіка, який хотів підпалити його будинок. Поліція заперечує причетність нардепа до побиття.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram