ГоловнаСуспільствоПодії

На трасі в Херсонській області невідомі в масках пограбували пасажирський автобус (оновлено)

У постраждалих відібрали близько 200 тис. гривень.

На трасі в Херсонській області невідомі в масках пограбували пасажирський автобус (оновлено)
Фото: mignews.com.ua

На автодорозі Одеса-Мелітополь-Новоазовськ у Херсонській області невідомі в масках скоїли розбійний напад на пасажирів мікроавтобуса.

Про це повідомляють на сайті поліції.

Відзначають, що на 319-му км автодороги Одеса-Мелітополь-Новоазовськ у мікроавтобуса Mercedes Sprinter спустили колеса і водій зупинився, щоб їх змінити.

"У цей час до мікроавтобуса підійшли кілька людей у масках. Вони заволоділи особистими речами у 10 пасажирів і зникли в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Поліція порушила кримінальну справу за статтею "грабіж".

Як повідомляє місцевий сайт "Таврійські вісті", у мікроавтобуса були пробиті два передні колеса. Через це він був змушений зупинитися і в цей самий час на нього було скоєно напад. Грабіжники відібрали в постраждалих близько 200 тис. гривень.

Повідомляють також, що нападники були на двох позашляховиках з вкраденими номерами.

Оновлення. Як повідомляють на сайті прокуратури області, в Одесі "гарячим" слідом виявили 9 осіб, які ділили гроші й інше майно, викрадене під час розбійного нападу.

На цей момент перевіряють причетність зазначених осіб до скоєння інших аналогічних злочинів. Після проведення необхідних слідчих дій буде вирішено питання про затримання підозрюваних згідно зі ст. 208 КПК України і повідомлення їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 КК України (розбій).

Фото: kherson.gp.gov.ua

Нагадаємо, в Києві двоє в масках вихопили з автомобіля на світлофорі 1 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram