ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція висадила 30 пасажирів поїзда "Перемишль - Київ" за порушення громадського порядку

У квитках порушників поставили відповідні позначки.

Поліція висадила 30 пасажирів поїзда "Перемишль - Київ" за порушення громадського порядку
Фото: facebook.com/karol.gajdzik

У Житомирській області поліція висадила 30 пасажирів швидкісного поїзда Інтерсіті + сполученням "Перемишль - Київ" за порушення громадського порядку і нетактовну поведінку".

Про це повідомляється на сайті "Укрзалізниці".

Зазначають, що під час поїздки після відправлення поїзда зі станції "Львів" пасажири почали поводитися зухвало, дуже гучно розмовляти, вживати алкогольні напої, порушувати громадський порядок і заважати спокійно подорожувати іншим пасажирам.

"З метою дотримання порядку під час подорожі і для забезпечення комфорту інших пасажирів, а також відповідно до пункту 8.38 Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України, цю групу висадили на станції "Коростень" із залученням чергового по вокзалу і представників поліції, а на їхніх проїзних документах були поставлені відповідні позначки", - повідомили в "УЗ".

Нагадаємо, з 16 по 27 жовтня поїзди "Інтерсіті +" сполученням "Київ-Перемишль" курсуватимуть до станцій "Медика" і "Львів" у зв'язку з проведенням робіт з модернізації залізничної лінії на території Польщі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram