ГоловнаСвіт

У Росії потяг протаранив застряглий на переїзді автобус, 19 загиблих (оновлено)

П'ятеро постраждалих, у тому числі двоє дітей, перебувають у реанімації.

У Володимирській області Росії в результаті зіткнення автобуса і поїзда загинули 19 осіб.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на регіональне мінохоронздоров'я.

Поїзд, за участю якого сталася аварія, прямував із Санкт-Петербурга в Нижній Новгород. Автобус їхав з Казахстану.

Фото: 33.mchs.gov.ru

Аварія сталася о 3:39 за московським часом. Зіткнення сталося після того, як автобус, перетинаючи залізничний переїзд, заглух на колії.

"Автобус з казахстанськими номерами, в якому їхали громадяни Узбекистану, об'їжджав корок в Орєховському, на переїзді автобус заглух. Люди в автобусі спали, їх було 50 осіб, водій закричав, 34 людини схопилися з автобуса, щоб штовхати. Вони вижили, загинули ті, хто залишився в автобусі. Його буквально розірвало", - наводить слова прес-секретаря губернатора регіону РИА Новости.

За попередньою інформацією, черговий по переїзду увімкнув сигнал, який вказує локомотивній бригаді на перешкоду на колії. Машиніст поїзда застосував екстрене гальмування, але запобігти аварії це не допомогло.

"19 загиблих, за останніми даними, і 34 живих. Усі живі розміщені в пункті тимчасового перебування, де з ними працюють лікарі, їм надано харчування, надається психологічна допомога. Крім того, триває упізнання тіл", - повідомив директор департаменту охорони здоров'я адміністрації Володимирської області Олександр Кирюхін.

Він уточнив, що п'ятеро постраждалих, у тому числі двоє дітей, перебувають у реанімації. Стан дітей оцінюється як вкрай тяжкий.

Фото: 33.mchs.gov.ru

Оновлено: автобус, який зіткнувся з поїздом, об'їжджав пост ДПС у Володимирській області, повідомляє "Интерфакс" з посиланням на поінформоване джерело.

"За попередньою інформацією, транспортному засобу було заборонено перевозити пасажирів, і він вибирав маршрут об'їзду", - повідомило джерело.

Нагадаємо, в серпні в Івано-Франківській області автомобіль ВАЗ потрапив під потяг. Загинули чотири людини, в тому числі дві дитини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram