ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 4 рази порушили перемир'я в зоні АТО

Втрат серед військовослужбовців немає.

Бойовики 4 рази порушили перемир'я в зоні АТО
Фото: Макс Левин

Протягом дня обстановка в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі не зазнала істотних змін - бойовики продовжили поодинокі обстріли позицій українських військових, в основному, на Донецькому напрямку.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

Удень з протитанкового гранатомета і стрілецької зброї бойовики обстріляли українські укріплення поблизу Зайцевого. Також терористи застосовували озброєння БМП біля Пісків, а крупнокаліберний кулемет - в районі Майорська.

На Приморському напрямку близько 11:00 проросійські найманці з гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї відкривали вогонь в бік наших опорних пунктів в околицях Березового.

"Всього з півночі бойовики чотири рази порушили перемир'я. Під час двох обстрілів українські військові відкривали у відповідь вогонь на поразку. В результаті бойових дій втрат серед українських захисників немає", - відзначають у штабі.

Нагадаємо, сьогодні вранці неподалік Новотроїцького Донецької області бойовики обстріляли позиції українських військових з мінометів і озброєння БМП, після чого почався бій, який тривав кілька годин.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram