ГоловнаСуспільствоЖиття

Трьох офіцерів УДО притягнуто до відповідальності за напад на журналістів

Знімальна група "Схем" прийшла до ресторану, де відзначалося сімейне свято "однієї дуже високопоставленої особи".

Трьох офіцерів УДО притягнуто до відповідальності за напад на журналістів
Валерий Гелетей

Управління держохорони України (УДО) завершило службове розслідування у зв'язку з конфліктом співробітників держохорони з журналістами, який виник 15 вересня.

"За результатами службового розслідування троє офіцерів Управління державної охорони України притягнуто до дисциплінарної відповідальності. З військовослужбовцями УДО України також проведено додаткові заняття щодо дотримання правил військової ввічливості та поведінки військовослужбовців, визначених Статутом внутрішньої служби Збройних Сил України", - йдеться в повідомленні прес-служби УДО.

Голова УДО Валерій Гелетей уточнив, що до відповідальності притягнуто двох співробітників УДО, які брали участь в інциденті з журналістами, і їхнього начальника.

Нагадаємо, співробітники Управління державної охорони в ніч на 16 вересня скоїли напад на знімальну групу програми "Схеми" біля одного з ресторанів в Кончі-Заспі під Києвом, де, за словами журналістів, відзначалося сімейне свято "однієї дуже високопоставленої особи". У цьому закладі, за даними потерпілого журналіста Михайла Ткача, перебували президент Петро Порошенко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман, віце-спікер парламенту Ірина Геращенко і ціла група політиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram