ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики обстріляли Жованку і Мар'їнку, поранено мирного жителя

Чоловік 1972 року народження отримав кульове поранення у дворі свого будинку.

Бойовики обстріляли Жованку і Мар'їнку, поранено мирного жителя

Проросійські бойовики обстріляли населені пункти Жованка і Мар'їнка в Донецькій області.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Проросійські найманці знову обстрілюють населені пункти. Цього разу - Жованку і Мар'їнку. Як повідомив мені голова ВЦА Зайцевого Володимир Весьолкін, о 7:20 у дворі власного будинку в Жованці отримав кульове поранення в ногу місцевий житель 1972 року народження. Військовослужбовці надали йому першу допомогу і військовим транспортом везуть у лікарню Бахмута. Весьолкін зазначив, що бойовики продовжують обстрілювати селище зі стрілецької зброї", - написав він.

Також під обстріл потрапила Мар'їнка. За інформацією голови РДА Володимира Мороза, з початку доби тут уже зафіксовано три обстріли.

"Близько опівночі бойовики вели вогонь з гранатометів, а о 5-й годині ранку «підключили» важкі міномети калібру 122 мм - зафіксовано 21 постріл. За попередньою інформацією, терористи обстрілювали позиції українських військових в околицях селища. О 7:30 ранку прилетіла міна і на вулицю Прокоф'єва. Оглядова група спільно з поліцією зараз обходять територію. Інформації про руйнування і постраждалих не надходило", - додав Жебрівський.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 15 разів порушили перемир'я на Донбасі. Українські військові дев'ять разів відкривали вогонь у відповідь. У результаті бойових дій втрат серед ЗСУ не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram