ГоловнаСуспільствоВійна

З початку доби бойовики 7 разів порушили перемир'я на Донбасі

Режим тиші зберігався тільки на Луганському напрямку.

З початку доби бойовики 7 разів порушили перемир'я на Донбасі
Фото: facebook.com/ato.news

З початку сьогоднішньої доби обстановка в районі проведення антитерористичної операції на Донбасі залишалася напруженою - бойовики активно застосовували зброю калібру понад 100 мм.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

На Донецькому напрямку вночі протягом майже двох годин бойовики двічі били з танка поблизу Авдіївки. На підступах до населеного пункту терористи випустили і 10 мін калібру 120 мм. і 13 мін калібру 82 мм. Також обстрілювали Авдіївську промзону з гранатометів.

Під вогонь 20-міліметрового міномета також потрапили укріплення сил АТО біля Пісків, біля Кам'янки бойовики використовували стрілецьку зброю.

На Приморському напрямку з 82-мм міномета бойовики били по околицях Талаківки, а з гранатометів - поблизу Гнутового. Також під вогнем великокаліберних кулеметів опинились опорні пункти українських військових неподалік Мар'їнки.

На Луганському напрямку з опівночі зберігався режим тиші.

"Всього з початку доби незаконні збройні формування 7 разів порушили перемир'я. В результаті бойових дій втрат серед українських захисників немає", - відзначають в штабі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час обстрілу Авдіївки поранено одного військовослужбовця. Потерпілого доставлено в госпіталь, стан його здоров'я задовільний.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram