ГоловнаСуспільствоПодії

Житлові квартали Зайцевого та Гранітного потрапили під обстріл 22 вересня

Мирне населення не постраждало.

Житлові квартали Зайцевого та Гранітного потрапили під обстріл 22 вересня
архивное фото
Фото: facebook.com/ato.news

Житлові квартали населених пунктів Зайцеве та Гранітне 22 вересня потрапили під обстріл незаконних збройних формувань. Про це йдеться в повідомленні прес-служби української сторони СЦКК у фейсбуці.

Близько 21:30, коли бойовики обстрілювали позиції підрозділів Збройних сил у районі Зайцеве-Північне, під вогонь противника також потрапили житлові квартали - було пошкоджено дах житлового будинку №27 на Майорській вулиці.

З 21:30 до 21:50 під час обстрілу з боку бойовиків позицій сил АТО в районі населеного пункту Гранітне (маріупольський напрямок), під вогонь потрапили житлові квартали цього населеного пункту. В результаті обстрілу з великокаліберних кулеметів загорівся житловий будинок №18 на вулиці Куїнджі. Пожежу вдалося локалізувати силами місцевих жителів.

Постраждалих не було.

"Українська сторона СЦКК підкреслює, що НВФ ОРДО вкотре порушили "шкільне" перемир'я, продемонстрували небажання дотримуватися режиму припинення вогню і свідомо продемонстрували порушення і невиконання "мінських домовленостей", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що одного українського військового було поранено в п'ятницю, 22 вересня, у результаті бойових дій на Донбасі. Бойовики цього дня 27 разів порушили перемир'я, в 19 випадках ЗСУ відкривали вогонь у відповідь.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram