ГоловнаСуспільствоВійна

Одного військового поранено на Донбасі у п'ятницю

Бойовики за добу 27 разів порушили перемир'я.

Одного військового поранено на Донбасі у п'ятницю
Фото: Макс Левин

Один український військовий був поранений в п'ятницю, 22 вересня, у результаті бойових дій на Донбасі. Бойовики цього дня 27 разів порушили перемир'я, в 19 випадках ЗСУ відкривали вогонь у відповідь.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу АТО.

На донецькому напрямку ввечері і вночі бойовики тричі били з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі Авдіївської промзони і Кам'янки. З цієї ж зброї двічі відкривався вогонь в околицях Зайцевого і Невельського. Також під обстрілом бойовиків опинилися українські опорні пункти поблизу шахти Бутівка і Пісків.

На приморському напрямку бойовики застосовували автоматичні гранатомети біля Водяного, а кулемети - неподалік Гнутового. Крім того, під кулеметний вогонь бойовиків потрапили укріплення сил АТО на підступах до Талаківки і Павлополя.

На луганському напрямку наприкінці доби зберігалася тиша.

Нагадаємо, що у четвер, 21 вересня, бойовики на Донбасі скоїли 16 обстрілів позицій Збройних сил України. У 12 випадках українські військові відкривали вогонь у відповідь у зв'язку з загрозою їхньому життю. Втрат не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram