ГоловнаСуспільствоПодії

Заступник мера Первомайська була затримана на хабарі в 25 тис. гривень

Чиновниця вимагала гроші за дозвіл на зовнішню рекламу на бігбордах. 

Заступник мера міста Первомайськ Миколаївської області була затримана під час одержання хабара, інформує прес-служба військової прокуратури Південного регіону.

"Встановлено, що за сприяння в отриманні дозволу на розміщення зовнішньої реклами на бігбордах в місті Первомайськ чиновниця вимагала від громадянина неправомірну вигоду в сумі 25 тис. гривень. Під час передачі обумовленої суми хабара посадовцю затримано", - йдеться в повідомленні.

Фото: vppdr.gp.gov.ua

Правоохоронці готують повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), а також клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

На офіційному сайті Первомайська зазначено, що заступником мера з комунальної власності, земельних відносинах та архітектурних питань є Світлана Свідерко.

Як повідомлялося, поліція затримала двох посадовців ДФС під час одержання  $20 тис. хабара  за непритягнення бізнесмена до відповідальності за ухилення від сплати податків.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram