ГоловнаСуспільствоПодії

У Рівненській області конфлікт між жителями двох сіл закінчився стріляниною

Одна людина загинула, ще одна отримала поранення.

У Рівненській області конфлікт між жителями двох сіл закінчився стріляниною
Фото: real-vin.com

У селі Грабунь Рівненської області сталася стрілянина, в результаті якої одна людина загинула, ще одну було поранено.

Про це повідомляють на сайті місцевого управління Нацполіції.

"У поліцію сьогодні, 18 вересня, близько першої години ночі надійшло повідомлення від працівників швидкої медичної допомоги, що на вулиці села Грабунь констатували смерть чоловіка з вогнепальним пораненням", - ідеться в повідомленні.

Напередодні п'яний 20-річний житель села Дроздинь приїхав у село Грабунь до своєї дівчини, де у нього виник конфлікт із місцевими жителями. В результаті сутички постраждав підліток, за нього заступився 22-річний односельчанин і завдав у відповідь гостю тілесні ушкодження. Хлопець, своєю чергою, зателефонував знайомим, які пізніше приїхали до будинку кривдника на мотоциклах.

"Розлючені молодики почали бити вікна в будинку, тому господар дістав мисливську гладкоствольну рушницю і вистрілив у їхній бік. Унаслідок пострілу вогнепальне поранення черевної порожнини отримав 23-річний житель села Дроздинь, який стояв осторонь і безпосередньої участі в сутичці не брав. Медики "швидкої", які прибули за викликом, лише констатували смерть чоловіка", - повідомили в поліції.

Уранці з дробовим пораненням ліктя і коліна в місцеву лікарню доставили 17-річного жителя села Дроздинь.

Відкрито кримінальне провадження, 22-річному чоловікові повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства і затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці також вилучили рушницю, яка не зареєстрована в установленому законодавством порядку.

Нагадаємо, в Дніпрі чоловік відкрив стрілянину біля супермаркета та поранив трьох людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram