ГоловнаСуспільствоПодії

У центрі Львова дерево розчавило автомобіль депутата

Mitsubishi Outlander Оксани Юринець був припаркований на платному паркінгу.

У центрі Львова дерево розчавило автомобіль депутата
Фото: zaxid.net

Сьогодні, 14 вересня, через сильний порив вітру на припаркований у центрі Львова автомобіль Mitsubishi Outlander впало дерево.

Про це повідомляє ZAXID.NET.

Це сталося на платному паркінгу на вулиці Валовій. Людей у салоні автомобіля не було, ніхто не постраждав. Дерево сильно пошкодило дах автомобіля.

Як з'ясувалося, автомобілем постійно користується народний депутат від БПП Оксана Юринець. Згідно з електронною декларацією депутата, Mitsubishi Outlander 2011 випуску в травні минулого року придбав її свекор Роман Юринець. Депутат користується цим автомобілем на підставі довіреності.

Представник комунального підприємства "Зелений Львів" Володимир Чишинський розповів, що дерево повалив вітер. За його словами, сьогодні сильними поривами вітру в місті були повалені кілька дерев, але не з такими наслідками, як на Валовій.

Фото: zaxid.net

Представник "Львівавтодору" Олексій Хміль, своєю чергою, заявив, що підприємство не несе відповідальності за пошкодження машини, оскільки в їхні послуги входить тільки облаштування місця паркування, розмітка тощо.

"Ми не несемо відповідальності за те, що на машину впало дерево. Також ми не відповідаємо за будь-які пошкодження, крадіжки автомобілів. Тут треба звертатися в райадміністрацію і КП «Зелений Львів». Ми орендуємо цю територію і платимо за це податки, а вони повинні це обслуговувати", - сказав Хміль.

Нардеп Юринець заявила, що вона має збережений талон на паркування і планує подавати до суду. Також вона додала, що не має автострахування КАСКО.

Нагадаємо, в центрі Києва дерево впало на п'ять припаркованих автомобілів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram