ГоловнаСуспільствоЖиття

"Київенерго" просить передати показники квартирних лічильників опалення до початку опалювального сезону Новости компаний

В іншому випадку комунальники будуть нараховувати оплату за середнім споживанням у попередні періоди.

З серпня кияни повинні передавати показники квартирних лічильників опалення і гарячого водопостачання "Київенерго". В іншому випадку, відповідно до чинного з серпня Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», - комунальники будуть нараховувати за середнім споживанням у попередні періоди.

З 27 липня цього року почали діяти нові тарифи "Київенерго" на гарячу воду і опалення. Зокрема, за централізоване опалення кияни будуть платити менше на 2,5 грн/Гкал (1414,45 грн замість 1416,96 грн.). Щоб отримувати платіжки за новими тарифами вже в першому місяці опалювального сезону 2017/2018, кияни повинні передати показники приладів обліку тепла впродовж вересня. Сьогодні це зробили не всі.

Щоб уникнути непорозумінь, "Київенерго" просить передати поточні показники лічильників опалення до початку опалювального сезону 2017/2018 рр. Вони будуть вважатися стартовими для розрахунків за новими тарифами, повідомляють у компанії.

Фото: лічильник, тепло, київенерго

Передавати показники лічильника можна в будь-який зручний спосіб упродовж останнього тижня кожного місяця:

  • в Особистому кабінеті в розділі про опалення і гарячу воду на сайті "Київенерго" для клієнтів;
  • на сторінці входу в Особистий кабінет у розділі про гарячу воду та опалення без реєстрації;
  • в Контакт-центрі "Київенерго" 15-88 або залишити їх у будь-якому Центрі обслуговування клієнтів;
  • отримавши квитанції для сплати за гарячу воду з графами для самозаповнення, вказати поточні показники в графі в правій частині паперового рахунку;
  • внести показники лічильника під час оплати за послуги через банківські та фінансові установи.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram