ГоловнаСуспільствоЖиття

Начальник поліції Донецької області Невгад став заступником Князєва (оновлено)

Поліцію області очолив генерал Семенишин.

Начальник поліції Донецької області Невгад став заступником Князєва (оновлено)
Виталий Невгад
Фото: NewsONE

Начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області Віталій Невгад був підвищений до заступника голови Нацполіції України.

На сайті МВС повідомляють, що полковник Невгад очолюватиме Головне слідче управління. Раніше цю посаду займав Олександр Вакуленко, чи звільнено його - не повідомляють.

Водночас заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий повідомив на брифінгу в Маріуполі, що поліцію Донецької області очолюватиме генерал Микола Семенишин.

Семенишин наказом МВС був переведений на службу з Хмельницького. Він очолював ГУ Нацполіції в Хмельницькій області з листопада 2015 року.

Микола Семенишин народився 25 листопада 1969 року на Хмельниччині. Закінчив Національну академію внутрішніх справ України та Подільський державний аграрно-технічний університет. Кандидат юридичних наук. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1990 році міліціонером взводу патрульно-постової служби в місті Кам'янець-Подільський Хмельницької області. Потім працював у підрозділах карного розшуку. Нагадаємо, полковник Невгад очолив поліцію Донецької області в липні цього року. Він змінив на цій посаді В'ячеслава Аброськіна, який був призначений на посаду заступника голови Нацполіції і переведений до Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram