ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові п'яний водій зумів утекти від патрульних і влетів у двір, де оформляли іншу ДТП

На порушника оформили три адмінпротоколи. 

У Львові п'яний водій зумів утекти від патрульних і влетів у двір, де оформляли іншу ДТП
Фото: MFA_Ukraine / twitter

У Львові патрульні затримали водія, який перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння і, ховаючись від правоохоронців, влетів у двір, де вже оформлялася інша ДТП.

Про це повідомляє прес-служба поліції Львова у Фейсбуці.

Близько другої години ночі патрульні зупинили автомобіль Opel Astra, який їхав по смузі для громадського транспорту з вимкненими фарами. Поліцейські помітили у водія під час спілкування ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік зізнався, що вживав алкоголь. Після цього він сів у машину нібито за документами, але зненацька продовжив рух.

На вимоги зупинитися він не реагував. На швидкості понад 180 км/год він виїхав за межі Львова і рушив трасою Київ-Чоп у напрямку села Липники, а незабаром відірвався від переслідування патрульних. 

Згодом поліцейські отримали повідомлення, що ще один наряд оформляє ДТП із трьома постраждалими в селі Липники - водій не впорався з кермуванням і влетів у приватний будинок.

Як з'ясувалося, водій автомобіля Opel Astra теж не впорався з кермуванням і влетів до цього самого двору, врізавшись в евакуатор, який приїхав забирати машину з попередньої аварії.

За словами очевидців, водій не зазнав жодних травм. Від огляду на стан сп'яніння він відмовився.

Патрульні оформили на порушника три проколи: за кермування в нетверезому стані, скоєну ДТП і невиконання вимог про зупинку. 

Нагадаємо, від початку року поліція  виписала п'яним водіям штрафи на 500 млн гривень.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram