ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала 5 осіб за підозрою у викраденні людей у Мелітополі

У числі затриманих - двоє громадян Азербайджану.

Поліція затримала 5 осіб за підозрою у викраденні людей у Мелітополі

Співробітники карного розшуку Національної поліції затримали двох громадян Азербайджану і трьох громадян України за підозрою у викраденнях людей в Мелітополі Запорізької області 8 вересня.

Про це повідомив начальник Головного управління Нацполіції в області Олег Золотоноша на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За його інформацією, 5 чоловіків на автомобілі марки Mercedes-Benz заблокували автомобіль "Таврія", силою витягли з машини 23-річних чоловіків, забрали готівкові грошові кошти, телефони і автомобіль, а пізніше відвезли їх в підвал, де зв'язали і катували.

Співробітники карного розшуку затримали підозрюваних: двох громадян Азербайджану і трьох громадян України - жителів Мелітополя і Донецької області.

У затриманих вилучили автомобіль Mercedes-Benz, вісім мобільних телефонів, один з яких містить відеодокази, пістолет, бейсбольну біту, бронежилет, грошові кошти, вироби з дорогоцінних металів, банківські картки та особисті речі потерпілих.

Крім того, затримані обґрунтовано підозрюються в скоєнні аналогічно злочину 6 серпня, а саме викрадення молодої людини 1991 року народження.

Нагадаємо, що в червні в Мелітополі під час спеціальної операції затримано 25 осіб - представників криміналітету та їхніх натхненників з "руского міра".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram