ГоловнаСуспільствоПодії

Двох людей поранено через стрілянину на Лук'янівці в Києві (оновлено)

Обставини інциденту встановлюють. 

Двох людей поранено через стрілянину на Лук'янівці в Києві (оновлено)
Фото: 112 канал

Київська поліція повідомила, що в медичний центр на Бердичівській вулиці сьогодні вдень з вогнепальними пораненнями звернулися двоє чоловіків. За кілька хвилин до цього на сусідній Білоруській  вулиці знайшли автомобіль з розбитими вікнами, в салоні якого лежав автомат.

Що саме сталося, наразі не зрозуміло, обставини вивчаються.

Водночас у групі dtp.kiev.ua повідомляють  про перестрілку на Дегтярівській вулиці біля "Укроборонпрому", яка в тому самому районі. "У Києві на Лук'янівці невідомі на сірому авто польської реєстрації зіткнулися з Porsche, обстріляли його і зникли", - йдеться в повідомленні.

Про це також пише 112 канал з посиланням на очевидців. "Дві машини на іноземних номерах, з однієї машини відкрили стрілянину по другій. Обидві машини зникли, в одній є пошкодження", - розповіли очевидці інциденту. Також свідки кажуть, що під час погоні одна з машин зачепила і пошкодила автомобіль Porsche, який проїжджав по вулиці Зоологічній.

Одну з машин покинули недалеко від місця події, а ті, хто в ній був - зникли.

Матеріали щодо інциденту на Лук'янівці зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції. 

Оновлення. Начальник столичної поліції Андрій Крищенко в ефірі 112 каналу розповів, що постраждалі - громадяни Киргизстану. Вони перебувають у 17-й лікарні.

"У них численні вогнепальні поранення кінцівок, у одного поранення в живіт. Постраждалі є громадянами іншої держави. За попередньою інформацією, вони громадяни Киргизії. Будемо сподіватися, що їх життю нічого не загрожує. Машину, яку обстріляли, це "Ягуар". Porsche постраждав, коли злочинці на своєму автомобілі намагалися сховатися і зачепили його на перехресті, він безпосередньої участі в стрілянині не брав", - розповів начальник поліції. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram