ГоловнаСуспільствоЖиття

Ukrainians заявили про припинення розробки соцмережі

Зараз в українській соцмережі зареєстровано понад 396 тис. користувачів.

Ukrainians заявили про припинення розробки соцмережі

Співзасновник української соціальної мережі Ukrainians Олександра Струмчинська заявила про припинення проекту.

Про це 4 вересня повідомила вона у фейсбуці.

"Мене поставили перед фактом, що розробка української соціальної мережі припиняється. Мені дуже шкода. І я щиро прошу вибачення і дякую всім користувачам, які разом зі мною щиро вірили в реалізацію і успіх цього проекту", - написала Струмчинська.

За її словами, розробники відмовилися допрацьовувати соцмережу і передавати її комусь іншому.

"Ситуація така: мого голосу недостатньо, щоб самостійно продовжувати реалізацію проекту - керівництво компанії розробників (співзасновники мережі) відмовилися не тільки від самостійної розробки, але і від можливості її передачі будь-якій іншій стороні, яка змогла допомогти мені виконати вам обіцяне", - додала Струмчинська.

Причин такого рішення вона не уточнила.

Зараз у соцмережі Ukrainians зареєстровано понад 396 тис. користувачів.

Раніше команда з 30 програмістів канадської компанії StartupSoft разом з українкою Олександрою Струмчинською приступили до створення української соціальної мережі Ukrainians одночасно для трьох платформ: web, iOS і Android. Перш ніж інвестувати капітал і час на розробку цього продукту, ініціатори ідеї хотіли переконатися в її необхідності. На початку червня розробники представили першу версію соцмережі, а через п'ять днів після запуску у ній зареєструвалися понад 100 тис. користувачів.

Нагадаємо, 16 травня президент України Петро Порошенко запровадив санкції проти 1700 компаній і фізосіб, зокрема "Вконтакте" і "Одноклассники". Як повідомлялося, через два тижні українська аудиторія Facebook зросла на чверть.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram