ГоловнаСуспільствоВійна

Одного військового поранено за добу на Донбасі

Ситуація в зоні АТО загострюється.

Одного військового поранено за добу на Донбасі
Фото: facebook.com/ato.news

За минулу добу незаконні збройні формування 44 рази обстріляли військових на Донбасі, при цьому 21 обстріл характеризується як прицільний. Один український військовий отримав поранення в результаті гранатометного вогню противника на підступах до Мар'їнки.

Як повідомляє штаб АТО, ситуація на Донбасі загострюється, противник веде активні обстріли на всіх напрямках.

Найбільш неспокійно на Донецькому напрямку. Більшість провокацій тут відбулися поблизу селища Зайцеве. Також стріляли по Авдіївській промзоні і Майорську.

На Приморському напрямку ворог застосовував зброю в околицях Павлополя, Гнутового, Талаківки, Лебединського та Широкиного.

На Луганському напрямку зі стрілецької зброї обстріляли контрольно-пропускний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська". Сили АТО вогню у відповідь не відкривали.

Нагадаємо, в суботу, 2 вересня, в зоні АТО одного військового легко поранили.

За даними штабу АТО, 25 серпня, в перший день нового перемир'я на Донбасі, було поранено трьох військових, 26 серпня-1 вересня сили АТО втрат не зазнали.

30 серпня в зоні АТО біля Мар'їнки Донецької області загинув боєць "Української добровольчої армії" Геннадій Левицький. "Українська добровольча армія" - добровольче військове формування, утворене в грудні 2015 року після виходу Дмитра Яроша і його однодумців з руху "Правий сектор". Не входить до складу Збройних Сил України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram