ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 17 разів обстріляли українських військових від початку доби

Українські військові у відповідь вогню не відкривали.   

Бойовики 17 разів обстріляли українських військових від початку доби
Фото: ato.news

У неділю, 3 вересня, обстановка  в районі проведення АТО на Донбасі  дещо загострилася, проте залишалася контрольованою українською армією.

Усього від опівночі бойовики 17 разів обстріляли укріплення ЗСУ. Втрат серед українських військових немає, інформує прес-центр штабу АТО у вечірньому зведенні.

"Російсько-окупаційні угруповання продовжили обстріли наших позицій зі стрілецької зброї. Також від опівночі ворог тричі застосовував міномети калібру 120 міліметрів. Так, близько 6 ранку бойовики випустили майже 20 мін калібру 120 міліметрів по опорних пунктах сил АТО у Гнутовому й Талаківці. Крім того, на Приморському напрямку злочинці били з великокаліберних кулеметів неподалік Водяного і Павлополя", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що на Донецькому напрямку неспокійно було в районі Зайцевого. Тут від 6:00 бойовики 7 разів обстрілювали укріплення української армії з 120-міліметрового міномета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також під ворожим вогнем сьогодні опинилися захисники Авдіївської промзони і шахти Бутівка.

З огляду на те, що всі обстріли були хаотичними і не загрожували життю українських військових, а також строго дотримуючись мирних домовленостей, сили АТО у відповідь вогоню не відкривали, зазначили в штабі.

Раніше повідомлялося, що минула доба в зоні АТО  була без утрат, одного військового легко поранено.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram