ГоловнаСуспільствоЖиття

Мер столиці та глава "Київавтодору" на мотоциклах проінспектували ремонт доріг

Кличко і Густєлєв проїхалися по оновленому Повітрофлотському проспекту.

Мер столиці та глава "Київавтодору" на мотоциклах проінспектували ремонт доріг
Виталий Кличко и Александр Густелев
Фото: facebook.com/merkieva

Мер Києва Віталій Кличко разом з директором комунального підприємства "Київавтодор" Олександром Густєлєвим на мотоциклах проінспектували відремонтовані дороги столиці.

Про це повідомив мер у Фейсбуці.

"Друзі! Із задоволенням протестував учора пізно ввечері оновлений Повітрофлотський проспект. На мотоциклах, із главою "Київавтодору". На двох колесах краще відчуваєш якість дороги, як зроблено ремонт. І ми час від часу робимо такі виїзди. А Повітрофлотський нарешті став хорошим і комфортним. Працюємо далі", - написав Кличко.

Він зазначив, що востаннє капітальний ремонт на проспекті робили 1995 року. Тепер тут постелили двошарове покриття з полімерасфальтобетону, замінили покриття тротуарів, переустановили бортовий камінь і встановили пішохідну огорожу. Вартість будівельних робіт становить 109,7 млн гривень.

"Наше завдання - щоб у Києві були дороги європейської якості. І, якщо не зменшимо темпів, то найближчими двома роками кардинально змінимо ситуацію з дорогами в місті, - наголосив Кличко. - Розраховуємо, що ще стоятиме тепла погода, яка дасть можливість утілити цього року плани з оновлення столичних вулиць. Ми поставили завдання капітально відремонтувати 300 км доріг і проїздів. і налаштовані виконати його", - наголосив мер.

Крім дороги і тротуарів у районі Солом'янської площі Кличко також оглянув і новий причіп безпеки, який розробили київські шляховики. Замість звичних статичних конструкцій з лампами і дорожніми знаками, на столичних дорогах з'явилися причепи, на задній частині яких встановлені монітори, куди виводиться інформація для водіїв.

Фото: facebook.com/merkieva

Нагадаємо, цьогоріч Київ запланував різко збільшити фінансування ремонту доріг - з 800 млн гривень до 2 млрд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram