ГоловнаСуспільствоЖиття

У Чернігові 500 швачок відбили рейдерську атаку на свою фабрику

Подальша доля підприємства буде вирішуватися в судах.

У Чернігові 500 швачок відбили рейдерську атаку на свою фабрику
Фото: стопкадр из видео

У Чернігові рейдери спробували захопити швейну фабрику "Елегант", але наразилися на спротив колективу, який видворив з приміщення нового керівника і його охоронців.

Про це повідомив у Фейсбуці керівник Чернігівської регіональної торгово-промислової палати Костянтин Іванов.

"500 жінок горою стали за свого керівника - Наталію Романовську - це страшна сила. Самозванців ледь не розірвали на шматки. Поліція Чернігова спрацювала професійно і виважено. Колектив переміг. "Елегант" працює", - написав він і опублікував відео з місця події.

За словами Іванова, рейдерам якимось чином вдалося умовити державного реєстратора з Ніжина на зміну голови правління товариства, що і призвело до сьогоднішніх подій.

Як розповів "Укрінформу" прес-секретар поліції Чернігівської області Борис Коновченко, рано-вранці група невідомих зайшла в приміщення фабрики з метою завести в кабінет нового директора. Однак колектив став на захист діючого керівника. Виникли конфлікт і бійка. Працівникам вдалося видворити непрошених "гостей" ще до приїзду поліції.

Подальша доля "Елеганта" буде вирішуватися в судах. Достовірність документів, якими керувалися невідомі, перевірятимуть правоохоронці.

Нагадаємо, в червні село в Кіровоградській області відбило атаку рейдерів на місцеву ферму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram