ГоловнаСуспільствоЖиття

У жовтні поїзди Київ-Перемишль курсуватимуть до станцій "Медика" і "Львів"

Маршрут обмежено через ремонт колії.

У жовтні поїзди Київ-Перемишль курсуватимуть до станцій "Медика" і "Львів"
Фото: facebook.com/olexander.krasnoshtan

З 16 по 27 жовтня поїзди "Інтерсіті+" сполученням "Київ - Перемишль" курсуватимуть до станцій "Медика" і "Львів" у зв'язку з модернізацією залізничної лінії на території Польщі.

Про це повідомляють на сайті "Укрзалізниці".

Зокрема, поїзд №706/705 Київ, Львів - Перемишль з 16 по 27 жовтня обмежить маршрут руху до станції "Медика". Для пасажирів, які прямують до Перемишля, на станції "Медика" польська залізниця забезпечить пересадку на автобуси до Перемишля і у зворотному напрямку. Потяг прибуває на станцію "Медика" об 11:37, а у зворотному напрямку до Києва буде вирушати з неї о 16:22.

Другий поїзд "Інтерсіті+" до Польщі - №716/715 Київ - Перемишль - Київ через Вінницю, Хмельницький, Тернопіль - з 16 по 27 жовтня курсуватиме за чинним розкладом, але з обмеженням маршруту до станції "Львів".

Окрім того, у зв'язку з проведенням модернізації колії на ділянці Перемишль-Хурк відбудуться зміни в курсування вагонів у складі поїзда №51/52 Варшава/Вроцлав-Львів. Зокрема, до початку колійних робіт на ділянці Перемишль-Хурк востаннє вагон Варшава-Львів вирушить з Варшави 14 жовтня і прибуде до Львова 15 жовтня, назад відправлення вагона зі Львова 15 жовтня і прибуття у Варшаву 16 жовтня. Вагон Львів-Вроцлав востаннє вирушатиме зі Львова 14 жовтня і прибуватиме до Вроцлава 15 жовтня, назад відправлення з Вроцлава 15 жовтня і прибуття до Львова 16 жовтня.

Після завершення робіт з модернізації колії вагон Варшава-Львів вирушить із Варшави 27 жовтня і прибуде до Львова 28 жовтня, а назад зі Львова - 28 жовтня і прибуде до Варшави 29 жовтня. Вагон Львів-Вроцлав вирушить зі Львова 27 жовтня і прибуде до Вроцлава 28 жовтня, назад відправлення з Вроцлава 28 жовтня і прибуття до Львова 29 жовтня.

Нагадаємо, з вересня ціну квитка на потяг Київ-Варшава буде знижено на тисячу гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram