ГоловнаСуспільствоЖиття

Прокуратура передала до суду справу викрадачів заступника голови Єланецької РДА

Обвинувачені перебувають під вартою. 

Прокуратура передала до суду справу викрадачів заступника голови Єланецької РДА
Фото: goodvin.info

Прокуратура  Миколаївської області  передала до суду справу викрадачів заступника голови Єланецької райдержадміністрації Ольги Гулиної.

Про це повідомляється на  сайті  прокуратури.

У березні 2017 року в селищі Єланець двоє мешканців Кропивницького викрали Гулину, після чого викинули її в лісі в Кіровоградській області. Зловмисники заволоділи мобільним телефоном, банківською карткою і паспортом її дочки, який був у сумці потерпілої, а також вимагали від жінки 3 тис. доларів США.

Викрадачі планували продати автомобіль потерпілої, але не змогли цього зробити через неможливість у короткий термін сфабрикувати документи.

Один з нападників раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів.

Дії зловмисників кваліфіковані за ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 189, ч. 3 ст. 289, ч. 2 ст. 186, ч. 1 і ч.3 ст. 357 КК України (викрадення людини, вимагання, незаконне заволодіння транспортним засобом, грабіж, викрадення документів і незаконне заволодіння паспортом).

Обвинувачені перебувають під вартою.

Обвинувальний акт спрямований до Арбузинського райсуду Миколаївської області, який вже призначив підготовче засідання у справі на 7 вересня.

Нагадаємо, раніше поліція  затримала трьох киян за викрадення людини. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram