ГоловнаСуспільствоЖиття

У Білорусі зник 19-річний син співробітника Держприкордонслужби

Батько хлопця не виключає, що ФСБ РФ виманила українця за кордон і заарештувала.

У Білорусі зник 19-річний син співробітника Держприкордонслужби
Иван Гриб

У Білорусі зник 19-річний українець Павло Гриб, який поїхав на зустріч із дівчиною в Гомель і не повернувся.

Про це повідомив у Фейсбуці його батько Ігор Гриб.

За його словами, хлопець спілкувався з дівчиною тільки в соціальних мережах і не був знайомий особисто. Вона нібито мала приїхати в Гомель з Росії.

24 серпня Павло Гриб вирушив у Білорусь і не повернувся, хоча мав приїхати в Україну того самого дня. Його батько поїхав на пошуки сина і дізнався, що ФСБ Росії звинувачує його у скоєнні терористичного акту. Зі свого боку, білоруські прикордонники заявили, що не мають інформації про місцезнаходження хлопця.

"Так стало зрозуміло, що ФСБ виманила Павла в Гомель під виглядом зустрічі з дівчиною і провела затримання", - написав Ігор Гриб, зазначивши, що його син не служив в АТО і має інвалідність.

"Схоже, що в нашого колеги-прикордонника ФСБ виманила за кордон сина і там за незрозумілих обставин затримала. Зараз перевіряємо цю інформацію через службову лінію", - повідомив прес-секретар ДПСУ Олег Слободян.

Нагадаємо, раніше український МЗС повідомляло про зростання кількості безпідставно затриманих і заарештованих у РФ українців за сфабрикованими звинуваченнями в розповсюдженні наркотиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram