ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові апеляційний суд загорівся від удару блискавки (оновлено)

Пожежі присвоєно третю категорію складності.

У Харкові горить будівля апеляційного суду.

"На Холодній горі в районі суду щось дуже сильно палає. Так, що димом затягнуло все до метро ... Народ, що йде з того району, повідомляє, що палає апеляційний суд", - написав у фейсбуці журналіст Дмитро Брук, виклавши відео.

На ютубі виклали відео пожежі, де вказано, що будівля апеляційного суду горить на вул. Семінарській, 46.

Видання Главное повідомляє, що пожежа спалахнула від попадання блискавки в будівлю апеляційного суду на вул. Володарського.

Оновлення. Пожежі, що виникла у вівторок ввечері в будівлі апеляційного адміністративного суду Харківської області, присвоєно підвищену категорію складності, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Пожежі присвоєно третю категорію складності. Для її ліквідації задіяно понад 20 одиниць техніки (автоцистерни і автодрабини)", - повідомили в прес-службі ГУ ДержНС у Харківській області.

Оновлення 23:40. Рятувальникам вдалося локалізувати пожежу в будівлі адміністративного апеляційного суду, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повідомили в прес-службі ГУ ДержНС в Харківській області, площа пожежі становила близько 1,5 тис кв. м. Вогонь виник на даху, але по пустотах і внутрішніх конструкціях прогари пішли на третій поверх, в деяких місцях дійшли до другого і навіть до першого поверху.

За даними ДержНС, на цей час за медичною допомогою ніхто не звертався. Евакуація людей, що перебували в будівлі на момент загоряння, була проведена до приїзду рятувальників.

У ліквідації пожежі задіяні понад 30 одиниць техніки (у т. ч. 24 автоцистерни і 5 автодрабин) і близько 150 чоловік особового складу ДержНС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram