ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві впіймали дилера з наркотиками на 3 млн гривень

27-річного киянина затримали під час контрольної закупівлі.

Столичні поліцейські затримали 27-річного торгівця наркотиками і вилучили в нього вдома близько кілограма канабісу, 1000 марок ЛСД, 250 грамів кокаїну, зброю і боєприпаси. Вартість вилучених наркотиків на чорному ринку становить близько трьох мільйонів гривень.

Як повідомляють на сайті поліції, після отримання оперативної інформації про дилера слідчі Подільського управління разом зі співробітниками управління протидії наркозлочинності домовилися з чоловіком про придбання наркотиків.

Під час зустрічі киянин занервував і спробував утекти, але правоохоронці не дали йому такої можливості. Під час поверхневого огляду в нього вилучили два пакетики з білою порошкоподібною речовиною. Як пояснив сам затриманий, це кокаїн.

"У будинку киянина під час санкціонованого обшуку правоохоронці знайшли близько одного кілограма канабісу, 1000 марок ЛСД, 250 грамів кокаїну, гранату РГД, запал, магазин з патронами до автомата, пістолет SCHMEISER з патронами, спорядженими гумовими кулями, дозвіл на який минув 2015 року, і патрони різних калібрів. Чоловіка доправили в управління поліції, вилучене направили на експертизу. Вартість вилучених наркотиків за роздрібними цінами чорного ринку становить близько трьох мільйонів гривень", - йдеться в повідомленні.

Порушено кримінальне провадження, зловмисника затримали, готується оголошення йому підозри й обрання запобіжного заходу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram