ГоловнаСуспільствоЖиття

У центрі Києва відкрилася виставка військової техніки "Міць нескорених"

В експозиції виставки - близько 70 одиниць бойової техніки та озброєння.

З 22 серпня на Хрещатику, в центрі Києва, відкрито виставку сучасного українського озброєння і військової техніки "Міць нескорених".

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

В експозиції виставки близько 70 одиниць бойової техніки і озброєння: самохідні артилерійські установки, танки, бойові машини піхоти, бронетранспортери, вантажні та санітарні автомобілі.

Після свят техніку передадуть українським військовим на Донбас. На виставці представлено і зразки техніки, яка вже виконує завдання в зоні бойових дій, і ті, що тільки пройшли випробування на полігонах, - наприклад, бойова машина "Тритон".

"Зазначені зразки були спеціально привезені до Києва. Це техніка в резерві. Усі зразки основні, прийняті на озброєння, вже виконують завдання в зоні АТО", - пояснив начальник озброєння Збройних Сил України Микола Шевцов.

Нагадаємо, 24 серпня в Києві пройде військовий парад, у якому візьмуть участь 4,5 тис. українських військових, з яких близько 1 тис. - учасники антитерористичної операції на Донбасі. У параді військ також візьмуть участь військові країн НАТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram