ГоловнаСуспільствоВійна

Через обстріл бойовиками в Жованці згоріли 9 будинків (оновлено)

Також постраждав Штаб гуманітарної допомоги.

Через обстріл бойовиками в Жованці згоріли 9 будинків (оновлено)
Архив
Фото: facebook.com/ato.news

Проросійські найманці в понеділок вдень обстріляли околиці Зайцевого Донецької області. У результаті згоріли п'ять нежитлових будинків.

Про це повідомляє голова Донецької ОВЦА Павло Жебрівський.

"Як доповів мені Володимир Веселкін, голова ВЦА Зайцевого, обстріл почався приблизно о 14:30. Снаряд потрапив в сарай на вулиці Журавського і почалася пожежа. Крім того, загорілася і трава на Вернандського. ДержНС прибули на місце і застали вже 5 згорілих нежитлових будинків, у вогні - ще три. Станом на 17:30 вогонь вже ліквідували, але бойовики відновили обстріл, і чим він завершиться, один Господь знає", - написав Жебрівський у фейсбуці.

Глава адміністрації також повідомив, що в понеділок у Водяному Ясинуватського району вранці горіли 8 нежитлових будівель та 3 сараї. Причину загоряння встановлюють.

"Об 11:21 пожежні розрахунки прибули туди і лише до 17:30 змогли загасити вогонь", - зазначив Жебрівський.

За його словами, надійшли повідомлення про те, що близько 16 години обстрілюють околиці Мар'їнки, але житлові квартали наразі не постраждали.

Оновлення. У селі Жованка, розташованому в "сірій зоні" поблизу Зайцевого, від обстрілів згоріли 9 нежитлових будинків. Також постраждав Штаб гуманітарної допомоги, повідомив Жебрівський в понеділок увечері.

"Останні зведення з Жованки: в результаті сьогоднішнього обстрілу з боку бойовиків і пожеж, які вони спричинили, згоріли 9 нежитлових будинків, один ще гасять пожежні розрахунки ДержНС", - написав він.

За словами Жебрівського, під час обстрілу бойовики цілили по житлових кварталах, під вогонь БМП потрапив Штаб гуманітарної допомоги.

Нагадаємо, 16 серпня бойовики обстріляли Зайцеве під час передачі гумдопомоги Червоного Хреста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram