ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція Черкас затримала озброєних викрадачів двох чоловіків

Потерпілий розповів, що їм наділи на голову мішки, зв'язали і сказали, що "везуть вбивати".

Поліція Черкас затримала озброєних викрадачів двох чоловіків
Фото: npu.gov.ua

У Черкаській області поліція затримала озброєних викрадачів двох людей.

Про це повідомляється на сайті місцевої поліції.

"В управління надійшла інформація від громадянина про те, що їх з товаришем викрали. Двоє невідомих здійснили кілька пострілів в їх сторону, заштовхнули у вантажний фургон і відвезли в невідомому напрямку. Також потерпілий розповів, що викрадачі наділи їм на голову мішки, зв'язали їх і сказали, що везуть вбивати", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці оголосили план "Перехоплення".

Під час відпрацювання території поліцейські помітили підозрілий фургон, який, порушуючи правила дорожнього руху, на великій швидкості різко звернув з основної дороги в промислову зону. Після переслідування вантажівки правоохоронці затримали підозрюваних.

Фото: npu.gov.ua

"Відкривши кузов, працівники поліції побачили скривавлених чоловіків, пов'язаних мотузкою, а у них на головах були мішки. Під час огляду місця події правоохоронці знайшли два пістолети, якими викрадачі стріляли в чоловіків. Звільнених 31-річних потерпілих доставили в Черкаську міську лікарню для надання першої медичної допомоги", - повідомили в поліції.

Фото: npu.gov.ua

Фото: npu.gov.ua

Викрадачами виявилися місцеві жителі 40 та 32 років. Їх затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу, з ними працюють слідчі.

Нагадаємо, черкаська поліція 29 липня звільнила викрадену 40-річну жінку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram