ГоловнаСуспільствоВійна

14-річна дівчинка отруїлася невідомою речовиною в Донецькій області

Правоохоронцями відкрито кримінальне провадження.

14-річна дівчинка отруїлася невідомою речовиною в Донецькій області
Фото: Depositphotos/SUKIYASHI

Правоохоронці Донецької області встановлюють обставини отруєння 14-річної дівчинки.

"Вчора вранці дитина поскаржилася матері на біль у животі, а потім знепритомніла. Жінка викликала "швидку" і дівчинку негайно госпіталізували в місцеву лікарню, де медики поставили діагноз: "Гостре отруєння невідомою речовиною". За цим фактом правоохоронцями відкрито кримінальне провадження", - повідомляє прес-служба обласної поліції.

Відзначається, що про подію в поліцію повідомила старша медсестра дитячого відділення міської лікарні м Селідове, куди була доставлена потерпіла.

Мати дитини повідомила, що вранці її дочка поскаржилася на погане самопочуття і біль в животі, жінка, яка є медпрацівником, намагалася надати доньці першу допомогу, але коли дівчинка втратила свідомість, мати викликала "швидку". Дівчинку госпіталізували, зараз її стан задовільний.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ст. 166 "Злісне невиконання обов'язків з догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування", санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

Раніше в серпні дві 12-річні дівчинки в Слов'янську напилися слабоалкоголки до отруєння.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram