ГоловнаСуспільствоЖиття

Керівництво поліції аеропорту "Харків" затримали за хабарництво

Упродовж травня-серпня зафіксовано п'ять фактів отримання неправомірної вигоди на 30 тис. гривень.

Співробітники Служби безпеки і Нацполіції викрили в хабарництві керівництво і співробітників відділення поліції в Міжнародному аеропорту "Харків".

Про це повідомляють на сайті СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що співробітники поліції систематично вимагали та отримували гроші від іноземців, які організовували туристичні та бізнес-тури в Україну. За хабарі поліцейські не проводили поглиблений огляд речей, а також не оформляли виявлені адміністративні правопорушення.

Фото: ssu.gov.ua

Упродовж травня-серпня зафіксовано п'ять фактів отримання чотирма керівниками і співробітниками відділення хабарів на загальну суму 30 тис. гривень.

Двох поліцейських затримали в терміналі аеропорту під час отримання чергової частини хабара. Під час обшуків у службових приміщеннях і за місцем проживання фігурантів справи правоохоронці вилучили майже 130 тис. доларів США та 500 тис. гривень.

Фото: ssu.gov.ua

Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу. Вирішується питання про повідомлення і обрання запобіжного заходу ще двом фігурантам кримінального провадження.

Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, раніше начальник відділу поліції аеропорту "Київ" попався на $7 тис. хабара.

У червні в аеропорту "Бориспіль" на хабарництві спіймали головного держінспектора відділу митного оформлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram