ГоловнаСуспільствоПодії

В Одеському СІЗО в'язень убив і розчленував співробітницю ізолятора

39-річний заарештований раніше притягувався за розбій та умисне вбивство.

В Одеському слідчому ізоляторі в'язень убив і розчленував співробітницю СІЗО, інформує відділ комунікації обласної поліції. Повідомляється, що сьогодні, о 19:00 в поліцію надійшло повідомлення про те, що на території Одеського СІЗО зникла працівниця. Працівники СІЗО дві години самостійно шукали колегу, в результаті чого виявили частини тіла зниклої на території ізолятора.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Під час проведення розшукових заходів господарської частини СІЗО в сміттєвому контейнері було виявлено розчленоване тіло зниклої та її речі.

Фото: Поліція Одеської області

Фото: Поліція Одеської області

"Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники прокуратури Одеської області спільно з співробітниками Малиновського відділу поліції і СІЗО викрили підозрюваного у жорстокому вбивстві. Ним виявився 39-річний заарештований, що перебував у слідчому ізоляторі, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за статтями 187 (розбій) та 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Фото: Поліція Одеської області

Фото: Поліція Одеської області

Як повідомлялося, в травні ув'язнений Ольшанської колонії убив іншого засудженого за 11 днів до свого звільнення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram