ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція затримала другого арештанта, який утік із СІЗО в Краснограді

Проти правоохоронців, які допустили втечу, проводять розслідування.

Поліція затримала другого арештанта, який утік із СІЗО в Краснограді
Фото: facebook.com/police.kharkov

Поліція розшукала і затримала другого арештанта, який утік зі слідчого ізолятора в місті Красноград Харківської області.

Про це повідомляє прес-служба поліції у Фейсбуці.

"Чоловіки перебували в ізоляторі тимчасового утримання Красноградського відділу поліції і втекли з території режимного об'єкта під час прогулянки. Одного з розшукуваних через кілька годин поліцейські затримали гарячим слідом, пошуки другого тривали кілька днів у цілодобовому режимі", - йдеться в повідомленні.

Інцидент стався 11 серпня. Двоє чоловіків здійснили втечу із СІЗО, відігнувши металеві арматури з ґрат перекриття прогулянкового двору. 28-річний житель Сахновщинського району перебував в ізоляторі за скоєння розбою, 20-річний житель Кегичівки - за крадіжку.

Того самого дня близько 21:00 працівники карного розшуку поліції затримали одного з утікачів у смт Зачепилівка, поблизу залізничного вокзалу.

"15 серпня поліцейські вийшли на слід іншого зловмисника, якого виявили в селищі Чапаєве за місцем проживання. Чоловіків затримано згідно зі ст. 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.393 (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти ) Кримінального кодексу", - зазначають у поліції.

Проти співробітників поліції, які допустили втечу з режимного об'єкту, проводять службове розслідування.

Нагадаємо, в січні поліцейські Одеси затримали підозрюваного в крадіжці й умисному вбивстві, який скоїв втечу із залу суду в Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram