ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області робітник забив до смерті свою начальницю за заборону курити в цеху

29-річний житель Кіровоградської області перебував у розшуку за крадіжку.

У Київській області робітник забив до смерті свою начальницю за заборону курити в цеху
Фото: Пресс-служба полиции

У Київській області чоловік, який працював вантажником на приватному підприємстві, жорстоко вбив свою начальницю після того, як вона заборонила йому курити в цеху.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області в Фейсбуці.

"Раніше судимий чоловік до смерті забив молотком жінку, яка підібрала його на вокзалі та забезпечила оплачуваною роботою, після чого заволодів її автомобілем і обікрав будинок. Виніс звідти всі цінні речі - гроші, ювелірні вироби і побутову техніку", - йдеться в повідомленні.

У поліцію надійшло повідомлення від чоловіка, жителя села Хотів, про зникнення його матері та крадіжку. Через певний час правоохоронці влаштували засідку і затримали підозрюваного.

"Виявилося, що 29-річний житель Кіровоградської області перебував у розшуку за крадіжку. Протягом 10 днів він неофіційно працював вантажником. Чоловік обурився забороною своєї начальниці не курити в приміщенні, схопив молоток і завдав їй 10 ударів по голові. Тіло жінки він сховав у непрацюючому промисловому холодильнику, ретельно знищивши сліди злочину, заволодів автомобілем і поїхав до її помешкання, звідки викрав цінні речі", - повідомили в поліції.

Фото: Прес-служба поліції

Підозрюваного затримано за ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. Відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Фото: Прес-служба поліції

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, в Києві відвідувач McDonald’s убив чоловіка, який курив біля ресторану.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram