ГоловнаСуспільствоЖиття

У центрі Києва обмежать рух через репетицію параду

24 серпня також обмежать вхід-вихід на станціях метро "Майдан Незалежності" і "Хрещатик".

У центрі Києва обмежать рух через репетицію параду
Фото: Макс Требухов

Київська міська державна адміністрація обмежила рух транспорту вулицею Хрещатик з 21:00 до 02:00 16, 18 і 22 серпня через проведення репетиції параду до Дня Незалежності.

Про це йдеться в розпорядженні КМДА №961 від 11 серпня.

Зазначають, що рух транспорту буде обмежено на ділянці від Бессарабської до Європейської площі.

24 серпня рух транспорту буде обмежено з 6:00 до закінчення параду військ на вул. Хрещатик, Європейській і Бессарабській площі, вул. Трьохсвятительській, вул. Костьольній, Майдані Незалежності, алеї Героїв Небесної сотні, вул. Інститутській на ділянці від вул. Ольгинської до вул. Шовковичної, вул. Ольгинській, вул. Архітектора Городецького, площі Івана Франка, вул. Заньковецької, вул. Банковій, вул. Лютеранській, вул. Круглоуніверситетській, бульварі Тараса Шевченка на ділянці від вул. Леонтовича до Бессарабської площі, вул. Богдана Хмельницького (від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик), вул. Прорізній (від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик), вул. Бориса Грінченка (від вул. Прорізної до Майдану Незалежності), вул. Алли Тарасової, у Володимирському проїзді, на вул. Володимирській (від вул. Льва Толстого до вул. Богдана Хмельницького), вул. Льва Толстого (від вул. Володимирської до вул. Терещенківській), вул. Володимирській (від вул. Рейтарської до вул. Великої Житомирської), провулках Георгіївському і Рильському, вул. Софіївській (від Михайлівського провулка до вул. Володимирської), Софійській площі, Володимирському проїзді, вул. Малій Житомирській (від вул. Михайлівського провулка до Володимирського проїзду), вул. Терещенківській, вул. Репіна, вул. Михайлівській, вул. Великій Васильківській і площі Льва Толстого.

Окрім того, з 7:00 до 13:00 буде обмежено рух транспорту  Русанівською набережною, Русанівським бульваром (у напрямку Дніпровської набережної) і Дніпровською набережною у зв'язку з проведенням щорічного легкоатлетичного "Забігу у вишиванках".

Також рух транспорту буде обмежено з 00:00 24 серпня до 03:00 25 серпня вулицею Івана Мазепи (на ділянці від вул. Московської до готелю "Салют") для проведення культурно-мистецького заходу "Незалежна і єдина рідна Україна".

Вхід і вихід на станціях метрополітену "Майдан Незалежності" і "Хрещатик" 24 серпня також буде обмежено з 8:00 до закінчення урочистих заходів у центрі міста.

Нагадаємо, військовослужбовці близько 10 країн НАТО візьмуть участь у параді військ у День Незалежності в Києві. Усього в параді візьмуть участь 4,5 тис. українських військових, з яких близько тисяча - учасники антитерористичної операції на Донбасі. Будуть продемонстровані 70 зразків військової техніки, з яких 25 - абсолютно нові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram