ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі поранено трьох військовослужбовців (оновлено)

У відповідь практично на кожен обстріл сили АТО накривали противника щільним вогнем.

За добу на Донбасі поранено трьох військовослужбовців (оновлено)
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців на Донбасі, в результаті двоє українських бійців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

"Найспекотніше" було на Донецькому напрямку - в районі Авдіївської промзони. Тут із 18:00 і до півночі бойовики практично не припиняли обстрілу опорних пунктів ЗСУ з мінометів різних калібрів, гранатометів, стрілецької зброї. У результаті одного з таких обстрілів один боєць отримав поранення. У неділю ввечері під ворожим вогнем також опинилися укріплення сил АТО неподалік Новоселівки, Верхньоторецького, Невельського і Луганського.

"У відповідь практично на кожен обстріл сили АТО накривали противника щільним вогнем", - наголошують у повідомленні.

На Луганському напрямку терористи сконцентрували вогневу активність біля Кримського. За вечір і ніч зафіксовано п'ять обстрілів позицій військовослужбовців поблизу цього селища зі 120-міліметрового міномета і гранатометів різних систем.

На Маріупольському напрямку бойовики відкривали вогонь у районі селищ Водяне і Широкине. Крім того, вкотре з міномета, гранатомета і великокаліберних кулеметів терористи обстріляли Мар'їнку. На щастя, ніхто з місцевих жителів не постраждав.

Оновлення. За минулу добу в зоні АТО поранено трьох українських військовослужбовців, загиблих немає, повідомив на брифінгу спікер Міністерства оборони Олександр Мотузяник.

"За минулу добу в результаті бойових дій, на щастя, ніхто не загинув, троє наших військових отримали поранення", - сказав він.

Нагадаємо, в неділю, 13 серпня, на Донбасі було зафіксовано п'ять обстрілів з боку бойовиків.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram