ГоловнаСуспільствоПодії

Патрульна поліція затримала нардепа у Львівській області, - ЗМІ

У нетверезого Антонищака вилучили права.

В Кам'янка-Бузькому районі Львівської області на трасі Київ-Чоп у п'ятницю патрульна поліція затримала народного депутата від Блоку Петра Порошенка Андрія Антонищака, який у стані алкогольного сп'яніння керував автомобілем.

Про це у Facebook написав депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

В коментарі ZAXID.NET Зінкевич уточнив, що він був безпосередньо на місці події і впізнав нетверезого водія, який був за кермом Audi. За його словами, це нардеп Андрій Антонищак.

"[Він] вів себе неадекватно, вирішили перевірити його на стан алкогольного сп'яніння і попросили його провести експертизу. Він відмовився. За запахом визначили, що це стаття 130 КпАП (Керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння)", - сказав Зінкевич і додав, що Антонищака затримали з конфіскацією прав.

Фото: varta1.com.ua

Представник патрульної поліції Львова Катерина Рибій відмовилася коментувати виданню цей випадок, посилаючись на закон про персональні дані.

У повідомленні про суттєві зміни в електронній декларації Андрій Антонищак вказав автомобіль Audi A6 за майже 300 тис. грн, за кермом якого, ймовірно, і був затриманий, зазначає видання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram