ГоловнаСуспільствоПодії

У дніпровській новобудові застрелили людину, в місті оголошено план "Сирена"

Ще двоє людей отримали травми від шокера.

У дніпровській новобудові застрелили людину, в місті оголошено план "Сирена"
Фото: informator.dp.ua

У п'ятницю, 11 серпня, близько 10-ї години ранку на вулиці Івана Акінфєєва в Дніпрі на п'ятому поверсі недобудованого будинку застрелили чоловіка. Судячи з фотографій поліції, йдеться про житловий комплекс "Лайтхаус".

Ще двоє людей отримали травми і дають свідчення поліції, повідомляють у фейсбуці ГУ НП у Дніпропетровській області.

З місця злочину вилучили близько 10 гільз.

Спікер облуправління поліції Ганна Старчевська в коментарі "112 каналу" повідомила, що у травмованих не кульові поранення. Найімовірніше, вони були травмовані електрошокерами.

По місту й області оголосили план "Сирена", тривають пошуки зловмисника. Поліція розглядає всі версії події.

Нагадаємо, 24 липня в Дніпрі сталася перестрілка поблизу кафе "Дім" у Шевченківському районі. Четверо людей під'їхали на машині до групи ветеранів АТО. Почався обмін репліками, а потім ці четверо раптово відкрили вогонь з автоматичної зброї.

У результаті обстрілу загинув на місці Олексій Вагнер, колишній боєць-доброволець 20-го мотопіхотного батальйону 93-ї бригади, учасник сутичок 9 травня в Дніпрі. Боєць 11-го мотопіхотного батальйону 59-ї бригади Максим Іващук отримав важке поранення і помер дорогою в лікарню.

Адвокат, волонтер і колишній доброволець 20-го мотопіхотного батальйону Едмонд Саакян отримав наскрізне поранення в живіт. Він був озброєний і у відповідь вогнем зумів поранити чотирьох нападників.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram