ГоловнаСуспільствоВійна

Один військовий поранений за добу на Донбасі

Зафіксовано 16 обстрілів.

Один військовий поранений за добу на Донбасі

За минулу добу незаконні збройні формування на Донбасі 16 разів порушили перемир'я. В результаті обстрілу один український військовий отримав бойову травму.

Про це повідомляє штаб АТО.

До обіду бандформування фактично з одного напрямку - селища Калинове - шість разів із різних видів зброї стріляли по опорних пунктах ЗСУ на Луганському напрямку.

Після 18:00 ворог активізувався на Приморському напрямку. Тут із мінометів калібру 82 міліметри бойовики обстрілювали позиції сил АТО у Старогнатівці та Талаківці, 120-міліметровий міномет застосовували в районі Водяного, Павлополя і Гнутового. Близько 21:00 ворог застосував по укріпленнях сил АТО реактивну пускову установку "Град П" ("Партизан"). Щонайменше 27 снарядів були випущені по позиціях у районі Широкиного і 15 - поблизу Водяного.

На Донецькому напрямку ввечері майже дві години з різних видів зброї вели обстріл опорних пунктів на південних околицях Авдіївки і на шахті Бутівка.

Сили АТО відкривали у відповідь вогонь.

Нагадаємо, у вівторок, 8 серпня, бойовики "ДНР" і "ЛНР" 28 разів відкривали вогонь по позиціях українським військових. У результаті бойових дій троє українських військових загинули, ще вісім отримали поранення, у одного - бойова травма.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram