ГоловнаСуспільствоПодії

В одному з цехів "Кримського титану" обвалилася покрівля

Інцидент стався близько 4-ї ранку в окупованому Армянську.

В одному з цехів "Кримського титану" обвалилася покрівля
Фото: news.online.ua

Вранці 9 серпня в одному з цехів "Кримського титану" (також відомий як Армянська філія ТОВ "Титанові інвестиції") обвалилася покрівля.

Прес-служба МНС РФ повідомляє, що інцидент стався близько 4-ї ранку в одноповерховій будівлі на площі близько 3,5 тис. кв. м. "За попередньою інформацією, на роботу підприємства це не вплинуло. Загрози для здоров'я співробітників підприємства і подальшого обвалення немає", - йдеться в прес-релізі.

Завод "Кримський титан" виготовляє марки діоксиду титану, який застосовують у лакофарбовій, гумотехнічній промисловості, у виробництві пластмас. Також підприємство виробляє й інші види хімічної продукції: червоний залізоокисний пігмент, мінеральні добрива, сірчану кислоту, алюмінію сульфат, залізний купорос.

Восени 2014 року майно "Кримського титану" передали в довгострокову оренду російському ТОВ "Титанові інвестиції", зареєстрованому в червні того самого року. ТОВ належить кіпрській Letan Investments Limited, засновнику холдингової компанії українського бізнесмена Дмитра Фірташа Group DF International GmbH (Австрія).

При цьому українське ПрАТ "Кримський титан" 2014 року перереєстрували з Армянська до Києва, потім Group DF перейменувала його в Ukrainian Chemical Products.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram