ГоловнаСуспільствоПодії

Водія, який на смерть збив дівчинку на Осокорках, заарештували на два місяці

Винуватцеві ДТП загрожує до 8 років позбавлення волі.

Водія, який на смерть збив дівчинку на Осокорках, заарештували на два місяці
Фото: Виталий Мирошниченко

Шевченківський районний суд Києва 8 серпня обрав запобіжний захід для 32-річного водія Chevrolet Lacetti, який п'яним на Осокорках збив двох малолітніх дівчаток, одна з яких померла.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Винуватець ДТП заарештований терміном на 60 діб з альтернативою внесення 504 тис. гривень застави.

"Рішення про можливе оскарження в апеляційному порядку постанови суду в частині визначення застави буде ухвалене після вивчення тексту постанови з мотивів його ухвалення", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 6 серпня ввечері на вул. Садовій дачного масиву Осокорки, не впоравшись з керуванням, водій Chevrolet Lacetti вилетів на узбіччя та скоїв наїзд на двох малолітніх дівчаток. Від отриманих травм 9-річна дівчинка померла в кареті швидкої медичної допомоги, іншу дівчинку з численними переломами госпіталізували до лікарні.

На момент ДТП чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Вміст алкоголю в крові винуватця аварії склав 2,23 проміле.

7 серпня прокуратура столиці повідомила чоловікові про підозру за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram