ГоловнаСуспільствоПодії

У Рівненській області машина вилетіла з траси Київ - Чоп і врізалася в будинок. Його господар заявив, що це вже 14-й випадок

Водій не впорався з керуванням на круговій розв'язці.

У Рівненській області машина вилетіла з траси Київ - Чоп і врізалася в будинок. Його господар заявив, що це вже 14-й випадок
Фото: rv.npu.gov.ua

У понеділок, 7 серпня, в селі Тарканів (Рівненська область), розташованому на трасі Київ - Чоп, один з автомобілів вилетів з дороги і врізався в житловий будинок. У результаті постраждав пасажир машини.

Як повідомляє прес-служба поліції, 28-річний водій Dacia Logan, житель Києва, їхав у бік Рівного. Проїхавши кільцеву розв'язку, він не впорався з керуванням і вилетів на узбіччя. Машина перекинулася на бік і так заїхала на подвір'я приватного господарства, де врізалася в будинок. У салоні автотомобіля було п'ятеро осіб, але постраждав тільки один 26-річний чоловік. Його госпіталізували в травматологічне відділення Дубенської центральної районної лікарні, де медики діагностували численні переломи і забої.

"На момент ДТП у дворі нікого з мешканців не було. За словами власника пошкодженого будинку, це вже 14 автомобіль, який «приземляється» в його подвір'ї", - заявили в поліції.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу - порушення правил дорожнього руху.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram