ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція розкрила вбивство іноземця, яке сталося в Києві наприкінці червня

Підозрюваного затримали в Одесі.

Поліція розкрила вбивство іноземця, яке сталося в Києві наприкінці червня
Начальник киевской полиции Андрей Крищенко
Фото: police.gov.ua

Національна поліція затримала підозрюваного в убивстві іноземця, яке сталося в Києві наприкінці червня.

Про це повідомила прес-служба поліції в понеділок, 7 серпня.

"Протягом оперативно-розшукових дій ми встановили причетність до вбивства 52-річного неодноразово судимого громадянина іншої держави, який після злочину відразу покинув столицю і переховувався у Львові. Згодом зловмисник переїхав до Одеси, звідки планував перебратися до Туреччини. Разом з одеськими колегами нам вдалося його затримати", - розповів начальник столичної поліції Андрій Крищенко.

Затриманого доправили в столицю, де слідчі оголосили йому про підозру. Зараз чоловік перебуває під вартою, а правоохоронці встановлюють обставини, мотиви і причини вбивства, а також інформацію про його причетність до інших злочинів. Також поліцейські з'ясовують походження вилученої на місці злочину зброї та мету її використання. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що вбитий орендував квартиру в Голосіївському районі столиці. Його тіло знайшли знайомі після того, як він перестав виходити на зв'язок. Коли вони потрапили в приміщення, то виявили його з вогнепальними пораненнями голови, грудної клітки і руки.

Під час огляду квартири поліцейські вилучили сумку, де були предмети, схожі на автомат Калашникова, пістолети ТТ і Макарова та набої до них.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram